torsdag 9 juni 2011

Målning av golv


Vi hade bestämt sedan länge att vi skulle måla vårt golv i köket och vardagsrummet. Vi har haft såpabehandlat ljust trägol vilket är snyggt men otroligt opraktiskt på ytor man sliter hårt på. I köket har varenda fläck synts och golvet har varit jobbigt att rengöra.

Sagt och gjort så åkte vi i lördags och köpte färg för att måla. Vi hade bestämt oss för Alcro Entre men när vi skulle köpa den så var den slut så det fick bli Joun Golvfärg istället. Fördelen var att det bara behövdes 2 strykningar istället för 4 och att den vara mycket billigare.

Efter att ha röjt hela nedervåningen så började vi måla. Vi rullade på färgen vilket gick smidigt och efter att ha blivit färdiga med strykning nr 2 kl 00.30 var det skönt att gå och lägga sig. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och trots att bilden är lite missvisande blev det en väldigt bra yta.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej! Resultatet ser ut att ha blivit bra du! Hade samma dilemma med trägolv som var ett gissel att hålla efter med...så efter att vi måla dom har det blivit en fröjd med städningen och sååå mycket finare.
Kul att se allt ni gjort :)och roligt ska det bli att se resten! Ha det gott! /Hilla